آموزش کامل نصب درب آسانسور

آموزش کامل نصب درب آسانسور (سنترال، تلسکوپی و لولایی)

|
|
۷ آبان ۱۴۰۰
اشتراک گذاری

درب آسانسور به دو دسته : درب کابین آسانسور و درب طبقات تقسیم می شود. که هر کدام از آنها دارای مدل های متنوعی می باشند. نصب درب و ریل آسانسور جز اولین مراحل نصب و راه اندازی آسانسور بشمار می آیند که ما در این مطلب آموزشی از سایت آسانسور و پله برقی امید، به آموزش کامل نصب درب آسانسور (اتوماتیک و لولایی) و بیان استانداردهای مربوط به درب آسانسور می پردازیم.

آموزش کامل نصب درب اتوماتیک و لولایی

نصب درب آسانسور با توجه به نوع و مدل آن متفاوت می باشد اما قبل از نصب باید یکسری موارد رعایت شود که ما در ادامه این مطلب به بیان آنها می پردازیم. شرکت آسانسور و پله برقی امید، با بیش از ۱۰ سال سابقه درخشان در عرضه انواع درب آساسنور، فروش انواع قطعات آسانسور بصورت حضوری و آنلاین و ارائه خدمات مربوط به آسانسور فعالیت دارد و بهترین ها را به مشتریان خود ارائه می دهد.

با مراجعه به فروشگاه اینترنتی آسانسور امید میتوانید به انواع درب آسانسور ایرانی و خارجی همچون :

درب آسانسور چه اتوماتیک باشد چه لولایی، باید در گام اول باید طراح آسانسور موقعیت نصب را مشخص کرده باشد. نکته قابل توجه در هنگام نصب درب آسانسور این است که، ریل های هدایت کابین و کادر وزنه باید مطابق با نقشه اجرا شده باشند. محلی که مماس با مرکز صقل کابین باشد، بهترین روش نصب ریل آسانسور می باشد چراکه اصطکاک را کاهش می دهد و این خود باعث کاهش استهلاک می شود. از سوی دیگر نصب ریل به این روش، سر و صدای ناشی از حرکت آسانسور را به حداقل می رساند.

به هنگام نصب درب آسانسور باید با استفاده از شاقول لیزری و سیم شاقول مطمئن شد که ریل‌ها بصورت موازی با جفت روبروی خود نصب شده اند. همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم، درب آسانسور بطور دو دسته، درب کابین و درب طبقات تقسیم می شود که هر کدام از آنها دارای مدل های متنوعی می باشند.

درب کابین آسانسور بصورت اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و درب طبقات بصورت اتوماتیک، نیمه اتوماتیم و یا لولایی در بازار یافت می شود. درب های طبقات آسانسور باید با توجه به فاصله استاندارد و نقشه طراحی شده و در راستای یکدیگر، نصب شود.  برای نصب هر درب آسانسور به دو عدد نبشی ۵ به اندازه عرض چاه ( دو برابر تعداد توقف) نیاز است.

نکات مهم در هنگام نصب درب آسانسور

  • میزان خطای مجاز در ارتفاع شفت برای ریل ها ۱ میلیمتر در ۱۰ متر می باشد.
  • به فاصله تکیه‌گاه‌های ریل نیز باید توقت ویژه ای شود.
  • نباید فاصله اتصال ریل، به ساختمان زیاد باشد چراکه موجب خم شدن و کمانه کردن ریل ها خواهد شد و در صورت کم بودن این فاصله، فرصت انعطاف از ریل را گرفته و روانی حرکت کابین را کمتر می نماید.
  • حداقل عرض مورد نیاز برای چاه آسانسور برای نصب درب آسانسور سنترال دو لته، ۲ برابر عرض مفید بازشوی درب به اضافه ۲۰ سانتی متر می باشد.
  • حداقل عرض مورد نیاز برای چاه آسانسور برای نصب درب از نوع تلسکوبی دو لته، ۱/۵ برابر عرض مفید بازشوی درب به اضافه ۲۰ سانتی متر می باشد.

استانداردهای مربوط به درب آسانسور

۸ – ۵ – ۱ ورودی‌ های‌ کابین‌ باید مجهز به‌ درب‌ باشد.

۸ – ۵ – ۲ اگرچه‌ وجود درب‌ در تمام‌ موارد توصیه‌ میشود، ولی‌ نصب‌ نکردن‌ درب‌ در مورد آسانسورهای‌ حمل‌ کالا که‌ که‌ کابین‌ آنها دارای‌  یک‌ یا دو ورودی‌ روبروی‌ هم‌ هستند مجاز میباشد. به‌ شرط‌ آنکه‌ علاوه‌ بر مقررات‌ ۸-۲-۱ شرایط‌ زیر بطور همزمان‌ برقرارباشد :

  • آسانسور فقط‌ توسط‌ اشخاص‌ مجاز و آموزش‌ دیده‌ استفاده‌ شود.
  • سرعت‌ اسمی‌ از  m/s 0.63 تجاوز نکند.
  • عمق‌ کابین‌ تا آستانه‌ بدون‌ درب‌  بیش‌ از  ۱۵m باشد.
  • تعداد مسافران‌ طبق‌ بند ۸-۲-۴ محاسبه‌ می‌ شود .علاوه‌ بر آن‌ در کابینهای‌ بدون‌ درب‌ می‌ بایست‌ در قسمت‌ ورودی‌ سطحی‌ به‌ عمق‌  ۰.۱ متر و عرضی‌ برابر عرض‌ ورودی‌ کابین‌ به‌ سطح‌ مفید کابین‌ اضافه‌ شود.
  • شستی‌ ها و یا کلیدهای‌ کنترل‌ کابین‌ برای‌ توقف‌ و زنگ‌ خطر حداقل‌ در فاصله‌ ۰.۴ متری‌ از ورودی‌ کابین‌ قرار گیرند.
اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

  • چرادرب لوایی نیمه اتومات بهران دراثر برودت هوا از تنظیم خارج میشه وخوب بسته نمیشههنمیشه