معرفی انواع پله برقی + خصوصیات آنها

|
|
۳ دی ۱۴۰۰
اشتراک گذاری

پله برقی ها یا راهروهای متحرک همیشه برای حمل افراد از یک طبقه به طبقه دیگر استفاده می شود. مکان‌های معمولی مانند ساختمان‌های چند طبقه، مراکز خرید، فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار/مترو زیرزمینی وجود دارد. پله برقی کمک می کند تا به راحتی از یک طبقه به طبقه دیگر حرکت کنید و در وقت و هزینه شما صرفه جویی می کند. پله برقی همچنین دارای مزایای بسیاری است. هدف اصلی این است که به راحتی از یک مکان به مکان دیگر حرکت کنید. در این مطلب از سایت آسانسور امید، به معرفی انواع پله برقی ها می پردازیم.

بیشتر بخوانید: نکات ایمنی استفاده از پله برقی

معرفی انواع پله برقی

شرکت آسانسور و پله برقی امید، ارائه دهنده انواع پله برقی، آساسنور و قطعات آن در سراسر کشور می باشد. جهت خرید قطعات پله برقی به فروشگاه آنلاین قطعات پله برقی امید مراجعه نمایید. این شرکت در حال حاضر ارائه دهنده خدمات سرویس و نگهداری پله برقی در قزوین می باشد.

  • پله برقی موازی
  • پله برقی موازی مارپیچی
  • پله برقی موازی چندگانه
  • پله برقی متقاطع
  • پله برقی ویلچربر
  • پله برقی صاف
  • پله برقی ساده

۱. پله برقی موازی

پله برقی موازی
پله برقی موازی

پله برقی های موازی آن دسته از پله های برقی هستند که در یک جهت قرار دارند. این پله‌های برقی در مقایسه با دیگر پله‌های برقی که ظاهری چشمگیر دارند، از فضای کف بیشتری استفاده می‌کنند. از طرف دیگر مشخص شد که این پله‌های برقی در مقایسه با سایر پله‌های برقی کارآمدتر و گران‌تر هستند. پله برقی های موازی همچنین می توانند از ترتیبات موازی مارپیچی یا پشته ای استفاده کنند که به شرایط عملی سایت نیز بستگی دارد. پله برقی های موازی نیز به کاربر کمک می کند تا با چرخش ساده در پایان سواری به استفاده از آن ادامه دهد. پله برقی های موازی معمولاً در مکان هایی مانند:

  • مراکز خرید
  • ایستگاه مترو
  • ساختمان های عمومی

۲. پله برقی موازی مارپیچی

پله برقی موازی مارپیچی
پله برقی موازی مارپیچی

پله برقی مارپیچی یک نوع طراحی خاص از پله برقی به شکل مارپیچ/مارپیچ با پله های منحنی است. این پله برقی می تواند به سمت چپ یا راست خم شود. میتسوبیشی الکتریک ژاپنی تنها شرکتی است که از سال ۱۹۸۵ پله برقی مارپیچ را تولید می کند.

بیشتر بخوانید: نکات ایمنی استفاده کودکان از پله برقی

۳. پله برقی چندگانه

پله برقی موازی چندگانه
پله برقی موازی چندگانه

پله برقی موازی چندگانه، به آن دسته از پله های برقی گفته می شود که همزمان در یک جهت در کنار یک یا دو پله برقی که در جهت دیگر حرکت می کنند، حرکت می کنند. پله برقی ها باید یک نرده متحرک داشته باشند تا با سرعت پله ها هماهنگی داشته باشند.

۴. پله برقی متقاطع

پله برقی متقاطع
پله برقی متقاطع

پله برقی های متقاطع محبوب ترین نوع پله برقی ها هستند که ورودی و خروجی را به انتهای بالا و پایین آن در انتهای مخالف پله برقی قرار می دهند. هزینه نصب این نوع پله برقی ها کم بوده و حداقل فضا را اشغال می کنند. این پله‌های برقی به راحتی تا پنج طبقه بدون هیچ گونه مزاحمتی قابل استفاده هستند. این پله برقی ها فقط یک جهت حرکت دارند، بالا یا پایین. وقتی فضای بین طبقات ناکافی نگه داشته شود، سفر دشوارتر می شود. این امر منجر به ازدحام بیش از حد جمعیت، هل دادن و تاخیر می شود که باعث ناراحتی مردم می شود و در صورتی که مسافران در سه طبقه تردد کنند و به پله برقی دسترسی نداشته باشند، ممکن است مشکل بدتر شود. موارد زیر برخی از مکان هایی است که می توانید به راحتی آسانسورهای متقاطع را پیدا کنید: سالن های سینما فرودگاه ها فروشگاه های دپارتمان

  • سالن های سینما
  • فرودگاه ها
  • فروشگاه های دپارتمان

۵. پله برقی منحنی

پله برقی منحنی
پله برقی منحنی

پله برقی منحنی پله برقی است که به شکلی خاص، منحنی طراحی می شود. این پله برقی یا به سمت چپ یا به سمت راست منحنی است. پله برقی های منحنی برای زیبایی معماری نصب می شود. زاویه شیب این پله برقی ۳۰ درجه است. تعداد افرادی که می تواند در ساعت حمل کند حدود ۶۵۰۰ نفر است. میانگین سرعت نامی تحت پوشش آن حدود ۲۵ متر در دقیقه و افزایش عمودی بر حسب متر از ۳۵۰۰-۶۶۰۰ متغیر است.

۶. پله برقی ساده

پله برقی ساده
پله برقی ساده

این رایج ترین نوع پله برقی است که همه با آن آشنایی دارید. اکنون پله هایی که ساخته می شود فلزی است در حالی که قبلاً این پله ها از چوب ساخته می شد که عملکرد خوبی نداشتند. این نوع پله پله برقی ها بر روی دایره های لولایی نصب شده اند که علاوه بر پله هایی که از تمام مراحل بالا قابل مشاهده است. این پله برقی در مقایسه با هر نوع پله برقی دیگر کاملا ایمن تر طراحی شده است.

۷. پله برقی ویلچربر

پله برقی ویلچربر
پله برقی ویلچربر

پله برقی ویلچربر به گونه ای طراحی شده اند که بیماران یا کاربر صندلی چرخدار در امنیت کافی بین طبقات جابجا شوند. هنگامی که ویلچر سوار بر پله برقی می شود، به طور خودکار به حالت ویژه تغییر می کند. هنگامی که مسافر روی ویلچر از پله برقی خارج می شود، پله برقی به سرعت کارکرد عادی خود باز می گردد. این پله برقی ها بیشتر در ژاپن یافت و نصب می شوند.

۸. پله برقی صاف 

عکس پله برقی صاف 
عکس پله برقی صاف

رمپ یا پیاده رو متحرک با مکانیزمی مشابه پله برقی، دارای سطحی متحرک، صاف و بدون پله بوده که بیشتر در فرودگاه ها و اماکن تجاری مورد استفاده قرار می گیرند تا دسترسی به مسیرهای طولانی مانند مسیر بین ترمینال ها یا بخش های متفاوت مجتمع های تجاری را آسان تر کند. در رمپ های برقی برخلاف پله برقی، می توان با سبد خرید یا کالسکه وسایلی از این قبیل تردد نمود.

اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها