10 حقیقت پله برقی که احتمالاً نمی دانستید!

۱۰ حقیقت پله برقی که احتمالاً نمی دانستید!

|
|
۱۲ دی ۱۴۰۰
اشتراک گذاری

پله برقی یک عنصر اصلی در زندگی ما است و  با وجود اینکه از سال ۱۸۹۳ وجود داشته است، هنوز هم خطرات مرتبط با پله های متحرک وجود دارد. ما در این مطلب از سایت آسانسور و پله برقی امید مقصد داریم ۱۰ حقیقت پله برقی که احتمالاً نمی دانستید! را با شما به اشتراک بگذاریم و مطمئنیم که از خواندن این مقاله شگفت زده خواهید شد. پیشنهاد می کنیم از مطالبی که در خصوص درمان ترس از پله برقی و درمان ترس از آسانسور منتشر نمودیم بازدید نمایید.

۱۰ حقیقت پله برقی که احتمالاً نمی دانستید!

۱. یکی از اولین پله های برقی ساخته شده برای سرگرمی بود. در اصل در سال ۱۸۹۳ به عنوان یک سواری جدید در جزیره Coney طراحی و نصب شد. سواران از نرده ها عبور می کردند و با زاویه ۲۵ درجه از “پله های متحرک” بالا می رفتند.

۲. دومین حقیقت جالب در مورد پله برقی ها این است که در سال ۱۸۹۹ شرکت Otis Elevator اولین پله برقی تجاری را در آمریکای شمالی تولید کرد و آنها را به قدیمی ترین تولید کننده پله برقی تبدیل کرد.

۳. طولانی ترین پله برقی های انفرادی در جهان در اعماق زمین در ایستگاه های مترو سن پترزبورگ نصب شده اند.

۴. کوتاه ترین پله برقی جهان “Puchicalator” در یک مرکز خرید در کاوازاکی ژاپن است. تنها پنج پله و ۸۳ سانتی متر ارتفاع عمودی دارد.

۵. پله‌های برقی در تمام ایستگاه‌های مترو دهلی نو در هند مجهز به محافظ ساری هستند. این ویژگی از گیر افتادن لباس‌های گشاد در پله‌های برقی جلوگیری می‌کند.

۶. اولین پله برقی نصب شده در کانادا در تورنتو در فروشگاه بزرگ T. Eaton Co در سال ۱۹۰۴ بود. روزنامه تورنتو دیلی استار با گفتن این جمله که «حالا برای آسانسور منتظر نمی‌مانیم»، این نوآوری جدید را تبلیغ کرد. یک مشتری به سادگی روی پله برقی، همانطور که گفته می شود، قدم می گذارد و او بالا می رود.

۷. کلمه “پله برقی” در ابتدا توسط شرکت Otis Elevators علامت تجاری بود، و در نتیجه، برخی از تولیدکنندگان آمریکایی پله برقی قبلی مجبور شدند نام های خلاقانه تری را ارائه دهند. برخی از آنها عبارت بودند از: پله های موتوری، پله های متحرک و پلکان برقی.

۸. فروشگاه بزرگ هارودز در لندن اولین «پلکان متحرک» را در سال ۱۸۹۹ افتتاح کرد، افرادی که سوار آن شدند، از این تجربه به قدری مضطرب شده بودند که در بالای پله برقی، از براندی میخواستند که «آنها را احیا کند».

۹. در ایالات متحده بیش از ۲۴۵ میلیون نفر روزانه از پله برقی استفاده می کنند.

۱۰.با وجود ترس از گیر افتادن یا سقوط آزاد در آسانسور، سوار شدن در آسانسور در واقع ایمن تر از سوار شدن در ماشین است. به طور متوسط ۲۶ نفر در سال در تصادفات مربوط به آسانسور جان خود را از دست می دهند (عمدتاً تکنسین های آسانسور و نه مسافران) در حالی که ۲۶ نفر در ساعت در تصادفات مربوط به اتومبیل جان خود را از دست می دهند.

۱۱. طولانی ترین پله برقی در فضای باز جهان، پله برقی Central-Mid-Levels در هنگ کنگ است که ۲۶۰۰ فوت طول دارد و به بسیاری از مسافران روزانه کمک می کند تا بین سطوح مرکزی و میانی به محل کار خود برسند. فقط یک جهت می رود و بسته به ساعت شلوغی جهت را تغییر می دهد.

اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها